Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας:

Ρακέτα Padel Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro

Silver

SKU: 31929

159,90 €
Εγγραφή για ενημέρωση τιμής
Η Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro είναι μια ρακέτα padel κορυφαίας ποιότητας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αθλητές που εξασκούνται στο Padel σε προχωρημένο ή επαγγελματικό επίπεδο, με υβριδικό σχήμα με μεσαία ισορροπία και φαρδύ sweet spot. Αυτό, στο γήπεδο μεταφράζεται σε ένα ευέλικτο παιχνίδι, γι’ αυτό είναι δυνατό να προσφέρουμε στον παίκτη μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ελέγχου και ισχύος.
Κοινή Χρήση
  • Το βάρος αυτής της ρακέτας κυμαίνεται μεταξύ 355 και 375 γραμμαρίων, επομένως, η διαχειρισιμότητα και η ελαφρότητα είναι αρκετά αποδεκτά και θα επιτρέψουν στον παίκτη να κινείται άνετα στην επιφάνεια.
 
  • Όσον αφορά τις όψεις της Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro, έχουν λείο και γυαλιστερό φινίρισμα και είναι κατασκευασμένες από άνθρακα 18K Silver, ένα ανθεκτικό υλικό που δίνει στη ρακέτα μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτερη απόδοση μπάλας.
 
  • Το σωληνωτό πλαίσιο, από την πλευρά του, έχει κατασκευαστεί με χρήση 100% άνθρακα, που εξασφαλίζει εξαιρετική ελαφρότητα και ανθεκτικότητα. Επιπλέον, προσφέρει εξαιρετική απόσβεση των κραδασμών που εμφανίζονται μετά από κρούση. Είναι άκαμπτο και ευέλικτο ταυτόχρονα.
 
  • Στον πυρήνα βρίσκουμε το μαλακό καουτσούκ EVA, έναν μαλακό αφρό με απαλό άγγιγμα, που αυξάνει το ριμπάουντ της μπάλας, επιτυγχάνοντας πολύ καλή απόδοση της μπάλας.
 
  • Ενσωματώνει την τεχνολογία ShockOut, ένα αντικραδασμικό σύστημα στρατηγικά τοποθετημένο στην κάτω περιοχή της ρακέτας με σκοπό την εξάλειψη των κραδασμών για να προσθέσει άνεση και σταθερότητα στο χτύπημα.
Περισσότερες Πληροφορίες
Εμβαδό κεφαλής Hybrid
Σχήμα ρακέτας Υβριδικό
Βάρος (gr) 355-375 gr
Ισορροπία (cm) 27cm
Πάχος σκελετού 38 mm
Επιφάνεια Ομαλή
Υλικό κατασκευής Carbon
Επίπεδο παίκτη Αγωνιστικό (άνδρες), Αγωνιστικό (γυναίκες), Προχωρημένο (άνδρες), Προχωρημένο (γυναίκες)
Θήκη Δεν περιλαμβάνεται
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό