Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας:

Ρακέτα Padel Tretorn Supreme Strike TX

Black

SKU: 477357

349,90 €
Εγγραφή για ενημέρωση τιμής
Ανακαλύψτε τη δύναμη της SUPREME STRIKE TX! Σχεδιασμένη με ακρίβεια και καινοτομία για να σας προσφέρει το απόλυτο πλεονέκτημα στο επιθετικό παιχνίδι σας. Η SUPREME STRIKE TX είναι ιδανική για έμπειρους παίκτες.
Κοινή Χρήση

Η ρακέτα είναι εξοπλισμένη με μια στρώση ανθρακονήματος 15K από τη Σουηδική TeXtreme, η οποία είναι λεπτότερη, ισχυρότερη και πιο ανθεκτική από τις παραδοσιακές κατασκευές ανθρακονήματος, προσφέροντας γρηγορότερη απόκριση σε κάθε χτύπημα.

Ζήστε μια νέα διάσταση ταχύτητας και αίσθησης σε κάθε χτύπημα. Με τον πυρήνα EVA POWER και το υψηλό sweetspot, το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά ευαίσθητη ρακέτα δύναμης για παίκτες που κυριαρχούν στο παιχνίδι τους με επιθετικά χτυπήματα. Είτε εκτελείτε ένα εκρηκτικό smash είτε ένα άψογα τοποθετημένο drop shot, η SUPREME STRIKE TX προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε κάθε χτύπημα.

Η ρακέτα είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα μοτίβο DUAL-hole που βελτιστοποιεί τα σημεία επαφής της ρακέτας, ενισχύοντας την ικανότητα για ελεγχόμενα χτυπήματα ακόμη και όταν χτυπάτε έξω από το sweetspot της ρακέτας.

Το αποτέλεσμα; Σταθερή δύναμη και ακρίβεια που σας επιτρέπουν να καθορίσετε τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Επιπλέον, η ρακέτα διαθέτει ένα πολυδιάστατο 3D decal, στρατηγικά σχεδιασμένο για να ενισχύει το spin σε όλους τους τύπους χτυπημάτων, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο κομψότητας που θα μπερδέψει τους αντιπάλους σας και θα τους κρατήσει σε αγωνία για την επόμενη κίνησή σας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εμβαδό κεφαλής Diamond Shape
Σχήμα ρακέτας Διαμάντι
Βάρος (gr) 355 - 365 g
Επιφάνεια Τραχιά
Υλικό κατασκευής Carbon
Επίπεδο παίκτη Αγωνιστικό (άνδρες), Αγωνιστικό (γυναίκες), Προχωρημένο (άνδρες)
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό