Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας:

Ρακέτα Τένις Head Boom Team

2024
Μόνο %1 έμμεινε

SKU: 230134

189,90 €
Εγγραφή για ενημέρωση τιμής
(ποια λαβή να επιλέξω;)

Σωστή επιλογή λαβής σε ρακέτες τένις

Ο καλός χειρισμός της ρακέτας τένις εξαρτάται, εν’ μέρει, από το σωστό πάχος λαβής της. Ο παρακάτω οδηγός σας βοηθάει να επιλέξτε το σωστό πάχος λαβής:

L0            : Παιδιά κάτω των 10 ετών

L1 (4 1/8 ) : Παιδιά 10-12 ετών ή γυναίκες με μικρά δάχτυλα.

L2 (4 1/4)  : Συνήθως ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες με τη συνηθισμένη παλάμη (η απόσταση μεταξύ της άκρης του μεσσαίου δακτύλου και της βάσης - κάτω μέρους της παλάμης είναι 16-17 εκ.)

L3 (4 3/8)  : Συνήθως ταιριάζει στους περισσότερους άνδρες με φυσιολογική παλάμη (η απόσταση μεταξύ της άκρης του μεσσαίου δακτύλου και της βάσης – κάτω μέρους της παλάμης είναι 17,5-18,5εκ.)

L4 (4 1/2)  : Συνήθως ταιριάζει σε άνδρες με μεγάλη παλάμη ή με μακρυά δάκτυλα (η απόσταση μεταξύ της άκρης του μεσσαίου δακτύλου και της βάσης – κάτω μέρους της παλάμης είναι 19-20εκ.)

Αν βρίσκεστε μεταξύ δύο μεγεθών γκριπ, προτιμήστε το μικρότερο και προσθέστε ένα overgrip για να φθάσετε στο ιδανικό αποτέλεσμα. Ενα τυπικό overgrip θα μεγαλώσει το πάχος της λαβής σας κατά 130-150mm και θα προσθέσει γύρω στα 10gr στο συνολικό βάρος της ρακέτας.

Ενας καλός κανόνας είναι όταν πιάνετε τη λαβή της ρακέτας (όπως φαίνεται στη φωτογραφία), η απόσταση μεταξύ των δακτύλων και του κάτω μέρους της παλαμής να είναι ίση με το πάχος του δείκτη.

 

Grip selection image
Παράδοση 4-6 ημέρες
Η ρακέτα τένις Head Boom Team είναι ιδανική για παίκτες μεσαίου επιπέδου και για όσους, μετά από πολλές ώρες στο γήπεδο, αναζητούν μία ρακέτα που δεν καταπονεί τις αρθρώσεις και δεν περιορίζει την κίνηση. Είναι μια δυναμική ρακέτα που μπορεί να εξασφαλίσει μία εξαιρετική αίσθηση χάρη στην αυξημένη ανοχή του πλαισίου.
Κοινή Χρήση
  • Head Directional Drilling
    Η κατευθυντική διάτρηση συνδυάζει αυξημένη δύναμη και sweet spot, προσφέροντας μια απαλή αίσθηση κατά την επαφή.
  • Graphene Inside
    Τοποθετημένο στρατηγικά στις περισσότερες ρακέτες της Head, το Graphene ενισχύει το πλαίσιο, προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και βελτιστοποιεί τη μεταφορά ενέργειας από τη ρακέτα στη μπάλα.
  • Morph Beam
    Η μοναδική κατασκευή πλαισίου συνδυάζει έναν επιμηκυμένο σωλήνα box beam με ένα ισχυρό κεφάλι για το τέλειο μείγμα αίσθησης και άνεσης στο γήπεδο.
  • Uni Pattern
    Το ειδικά σχεδιασμένο ομοιόμορφο μοτίβο χορδών επιτρέπει μια σταθερή τροχιά της μπάλας σε κάθε χτύπημα για αξιόπιστο και συγχωρητικό παιχνίδι.
  • Power Grommets
    Τα ενισχυμένα power grommets μεγιστοποιούν την κίνηση των χορδών για αυξημένη δύναμη.
  • Auxetic 2.0
    Η θέση του εντός της ρακέτας έχει βελτιστοποιηθεί στη γέφυρα και στο κάτω μέρος της λαβής. Η επαναστατική δομή από άνθρακα στο κάτω μέρος της λαβής χρησιμοποιεί την τεχνολογία Auxetic 2.0 για να εγκαθιδρύσει την καλύτερη σύνδεση με τη ρακέτα και να παρέχει μια εξαιρετική ΑΙΣΘΗΣΗ. Το Auxetic 2.0 ανταποκρίνεται ενεργά προσαρμόζοντας την εσωτερική του δομή παρέχοντας εξαιρετική ανάδραση και μια μεγάλη αίσθηση στερεότητας. Κατά την επαφή με τη μπάλα, μια μεγάλη δύναμη εφαρμόζεται στη γέφυρα, που προκαλείται από τις χορδές που την τραβούν προς το κέντρο της ρακέτας. Ανάλογα με το σημείο που χτυπά η μπάλα στο δίχτυ των χορδών, η δύναμη της επίδρασης θα εφαρμόζεται σε διαφορετικά σημεία στη γέφυρα.
Περισσότερες Πληροφορίες
Επίπεδο παίκτη Μεσαίο (άνδρες), Μεσαίο (γυναίκες), Αρχάριο (άνδρες), Αρχάριο (γυναίκες)
Εμβαδό κεφαλής 102 sq.in
Τύπος πλέξης 16/19
Βάρος (gr) 275 gr
Πάχος σκελετού 25mm / 25mm / 22mm
Σκληρότητα σκελετού 62
Μήκος 685 mm / 27.0 in
Ισορροπία (cm) 33.3 cm
Βάρος αιώρησης 309
Υλικό κατασκευής Auxetic 2/Graphene Inside/Graphite
Θήκη Δεν περιλαμβάνεται
Πλέξιμο Strung
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό